Σειρά πορτραίτων και η διατύπωση των συναισθημάτων μέσα απο τις φωτογραφίες.

Η φωτογράφος Tika Jabanashvili μίλησε στο Bored Panda σχετικά με την δουλεία της στην φωτογραφία και τα συναισθήματα που νιώθει για την τέχνη και την φωτογράφιση.
Λέει λοιπόν πως τόσο ο χορός όσο και το θέατρο είναι τομείς της τέχνης που μπορούν να μεταφέρουν τα συναισθήματα ανέγγιχτα καθώς μέσα απο τις κινήσεις διατυπώνονται λόγια και συναισθήματα. Η φωτογραφία εξυπηρετεί επίσης τον ίδιο σκοπό, αφου δείχνει στον κόσμο την φαντασία και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται κανείς τον κόσμο.
Όπως λέει η ίδια:
”Η φωτογραφία αποδείχτηκε κάτι που γέμισε τον κενό χώρο στη ζωή μου. Το ταξίδι μου με τη φωτογραφία ξεκίνησε πριν από περίπου 4 χρόνια και η πρώτη προσωπική μου έκθεση πραγματοποιήθηκε το 2018, με ένα πειραματικό αλλά εννοιολογικό θέμα με τίτλο “Hanging out the Washing”.”
Έχει αρχίσει να δίνει περισσότερη προσοχή σε μικρότερες λεπτομέρειες στην καθημερινή ζωή. Η φορητή φωτογραφία επιτρέπει να καταγράψει κανείς γρήγορα αυτό που είδε χωρίς να χάσει κανένα στοιχείο.
Η Tika Jabanashvili λοιπόν ήθελε να μεταφέρει τα συναισθήματα και την στάση της γενικά απέναντι στην τέχνη.
Η φωτογραφία, της υποστηρίζει οτι βασίζεται στην ειλικρίνια και αυτό πιστέυει οτι ο κόσμος το διακρύνει και για αυτο οι φωτογραφίες της έχουν απήχηση.

Παρακάτω θα απολάυσετε μερικές απο τις φωτοφραφίες της με κεντρικό θέμα τα λουλούδια τα οποία τα αγαπάει πολύ.
Για περισσότερες πληροφορίες INSTAGRAM

Related Articles

H φωτογράφος προσωποποιεί τα τρομερά ζητήματα κλιματικής αλλαγής σε «2,5 δευτερόλεπτα».

Η καλλιτέχνης Anya Anti με έδρα τη Νέα Υόρκη χρησιμοποιεί την εννοιολογική πρακτική φωτογραφίας της για να εξερευνήσει νέες ιδέες και να φωτίσει διάφορα ζητήματα.…

O φωτογραφικός φακός πιάνει την ζωη των ανθρώπων στη Γιακούτια, όπου το κρύο φτάνει στους -58 Φαρενάιτ.

Ο χειμώνας μπορεί να είναι αρκετά οδυνηρός και ενοχλητικός για πολλούς ανθρώπους. Ειδικά για αυτούς που ζουν στα μέρη του κόσμου που έχουν χαμηλές θερμοκρασίες…

Απαντήσεις

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *