Ανακάλυψε μερικές απο τις καλύτερες φωτογραφίες γάμου του διαγωνισμού FdB Photography Awards.

Επιλεγμένες από τρεις διεθνείς κριτές των βραβείων FdB, αυτές οι φωτογραφίες αντιπροσωπεύουν μερικές από τις καλύτερες στιγμές φωτογραφίας γάμου. Ευτυχία, γέλιο, αγάπη και θετικά συναισθήματα αποτυπώνονται σε αυτές τις φωτογραφίες για πάντα.

Το FdB είναι μια διεθνής πλατφόρμα που προβάλλει μερικές από τις καλύτερες λήψεις από το χώρο της φωτογραφίας γάμου. Διεξάγει ένα μεγάλο διαγωνισμό κάθε χρόνο, επιλέγοντας τις καλύτερες και πιο εκπληκτικές εικόνες από όλο τον κόσμο.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι μερικές που έχουν επιλεγεί από την κριτική επιτροπή των βραβείων FdB 22που αποτελείτο από  τους Donatella Barbera (Ιταλία), Mauricio Arias (ΗΠΑ) και John Palacios (Κολομβία).

Απολαύστε τες!

 

Related Articles

H φωτογράφος προσωποποιεί τα τρομερά ζητήματα κλιματικής αλλαγής σε «2,5 δευτερόλεπτα».

Η καλλιτέχνης Anya Anti με έδρα τη Νέα Υόρκη χρησιμοποιεί την εννοιολογική πρακτική φωτογραφίας της για να εξερευνήσει νέες ιδέες και να φωτίσει διάφορα ζητήματα.…

Οι καλύτερες φωτογραφίες με θέμα την φύση από τα διεθνή βραβεία φωτογραφίας του Τόκιο.

Ανατρέχοντας στους επαγγελματίες και μη επαγγελματίες / φοιτητές νικητές των Διεθνών Βραβείων φωτογραφίας του Τόκιο, στεκόμαστε έκπληκτοι από το ταλέντο και την προσπάθεια που επένδυσαν…

Απαντήσεις

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *