Παγκόσμια βραβεία φωτογραφίας της Sony 2021.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας, ηγέτης στη διεθνή σκηνή φωτογραφίας, ανακοίνωσε πρόσφατα τους νικητές των Εθνικών και Περιφερειακών Βραβείων 2021 των Βραβείων Φωτογραφίας Sony World. Αυτός ο 14χρονος διαγωνισμός που φιλοξενείται από τη Sony έχει γίνει μια από τις πιο διάσημες ευκαιρίες τόσο για τους καθιερωμένους όσο και για τους ανερχόμενους φωτογράφους. Οι νικητήριες εικόνες των Εθνικών Βραβείων θα συμμετάσχουν στις εικόνες των νικητών του Open για να παρουσιάσουν μια από τις ισχυρότερες γκαλερί νικητών που έχει δει ποτέ ο διαγωνισμός. Από το πορτραίτο της Astrid Susanna Schulz μέχρι το σχεδόν μυστικιστικό ελληνικό τοπίο του Θεόδωρου Απειρανθίτη, κάθε εικόνα επιδεικνύει τεχνική ικανότητα και μοναδική δημιουργικότητα.
Κάθε χρόνο, οι κριτές επιλέγουν την κατηγορία και τους περιφερειακούς νικητές από εκατοντάδες χιλιάδες εικόνες. Για τα βραβεία του 2021, 165.000 λήψεις συμμετείχαν στον διαγωνισμό Open, καθιστώντας τους επιλέξιμους για εθνικές διακρίσεις. Οι εικόνες που κέρδισαν επιλέχθηκαν από 51 χώρες και περιοχές, με ορισμένα έθνη όπως η Ιαπωνία να διαθέτουν τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Οι φετινοί κριτές περιελάμβαναν τον Mike Trow, τον Azu Nwagbogu και τη Hannah Watson – μεταξύ άλλων – όλους τους ειδικούς στην παγκόσμια τέχνη και επιμέλεια. Οι κριτές επέλεξαν τους νικητές του Εθνικού Βραβείου μέσω ανώνυμης διαδικασίας. Εκτός από την παγκόσμια αναγνώριση, οι νικητές λαμβάνουν ένα κιτ ψηφιακής απεικόνισης της Sony.

Για να δείτε όλες τις νικητήριες εικόνες των Εθνικών και Περιφερειακών Βραβείων, δείτε τη συλλογή των νικητών. Ακόμα περισσότερες εικόνες και ταλαντούχοι φωτογράφοι θα τιμηθούν σύντομα. Οι συνολικοί νικητές των φοιτητικών, νέων, ανοικτών και επαγγελματικών διαγωνισμών των Βραβείων Φωτογραφίας Sony World θα ανακοινωθούν στις 15 Απριλίου 2021. Τα Βραβεία Φωτογραφίας Sony World είναι ελεύθερα να συμμετάσχουν, οπότε μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα τους για την ευκαιρία σας να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό του 2022.

Related Articles

H φωτογράφος προσωποποιεί τα τρομερά ζητήματα κλιματικής αλλαγής σε «2,5 δευτερόλεπτα».

Η καλλιτέχνης Anya Anti με έδρα τη Νέα Υόρκη χρησιμοποιεί την εννοιολογική πρακτική φωτογραφίας της για να εξερευνήσει νέες ιδέες και να φωτίσει διάφορα ζητήματα.…

Απαντήσεις

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *