Μάθε για το νέο μας συλλογικό φωτογραφικό project!

Αγαπητοί μας φίλοι

Ξεκινάει ένα μεγάλο νέο φωτογραφικό project που θα σε κάνει να ξανα-αγαπησεις την φωτογραφία!

Το νέο μας Project ονομάζεται “The 52 Week Project”

Ο σκοπός; Να ανεβάζουμε εδώ απο 1 φωτογραφία κάθε εβδομάδα, κάθε εβδομάδα, για 1 ολόκληρο χρόνο!

Έχεις χάσει την όρεξη για να φωτογραφίζεις; Η μηχανή σου πιάνει σκόνες; Δεν θέλεις να φωτογραφίζεις μόνος / μόνη; Αυτό το Project είναι για εσένα!

Ο σκοπός του Project είναι απλός!

Ανεβάζουμε κάθε Κυριακή απο μία φωτογραφία! Η φωτογραφία μπορεί να είναι απο το αρχείο μας ή μπορεί να είναι μια εκυαιρία να βγαλουμε νέες φωτογραφίες κάθε εβδομάδα!

Ετσι ξανά ανακαλύπτουμε τόσο το παλιό μας αρχείο και φωτογραφίες που είχαμε ξεχάσει αλλά και αξιοποιούμε την φωτογραφική μας μηχανή αν θέλουμε, ώστε να βγάλουμε νέες φωτογραφίες!

Οδηγίες Συμμετοχής

Όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στην φωτογραφική αποστολή και να ανεβάσουν 1 φωτογραφία κάθε Κυριακή.

Για να λάβεις μέρος το μόνο που χρειάζεται είναι να δημοσέυσεις την φωτογραφία σου σε αυτό το forum post.

Εμείς θα επιλέγουμε φωτογραφίες που μας τράβηξαν την προσοχή και θα τις παρουσιάζουμε σε ένα τεράστιο κοινό!

Θέματολογία:

Το θέμα είναι ελεύθερο: φωτογραφία τοπίου, πορτραίτα, φωογραφίες με κινητό, όλα ειναι δεκτά! Άλλωστε ο σκοπός είναι να ασχοληθείς με την φωτογραφία μέσα απο μία συλλογική δράση!

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: Φωτογραφίες μπορούν να ανεβαίνουν μέχρι 31 Αυγούστου 2022 24:00

Η αποστολή είναι ανοιχτή σε κάθε φωτογράφο, ηλικίας 18 ετών και άνω, από οποιαδήποτε χώρα από όλο τον κόσμο, ( ερασιτέχνες και επαγγελματίες ) που είναι μέλος της Foturion .

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι δικές σας.

Χρήση και Δικαιώματα

Το Copyright και όλα τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν στον φωτογράφο. Κάθε φωτογραφία που θα χρησιμοποιείται και θα προβάλλεται από την Foturion θα αναγράφει τα στοιχεία του φωτογράφου. Όσοι συμμετέχουν δίνουν αυτόματα την άδεια στην Foturion να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό σε ενέργειες προβολής, διαφήμισης, σε εκθέσεις, σε έντυπα αλλά και ψηφιακά μέσα που έχουν σχέση με την Foturion χωρίς την απαίτηση οποιασδήποτε μορφής αποζημίωσης ( οικονομικής και μη ) από τον φωτογράφο.

Πνευματικά δικαιώματα

Η Foturion σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Είναι πολιτική μας να απαντάμε σύντομα σε τυχών αιτήματα που έχουν να κάνουν με ενημερώσεις σχετικά με Περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στον Διαδικτυακό τόπο και πιθανότατα να παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων ( φυσικών ή νομικών προσώπων ). Η Foturion προβαίνει σε εύλογες προσπάθειες διερεύνησης τέτοιον περιστατικών και λαμβάνει κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης όταν πιστεύει ότι όντως υπάρχει παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων, μέτρα στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο αποκλεισμός πρόσβασης ή διαγραφή του Περιεχομένου που τυχών παραβαίνει πνευματικά δικαιώματα, καθώς και η διαγραφή και ο αποκλεισμός πρόσβασης στον Διαδικτυακό Τόπο των λογαριασμών από τους οποίους προήλθε το Περιεχόμενο που προσβάλλει πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Για να ενημερώσετε την Foturion για μία πιθανή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων θα πρέπει να αποστείλετε ένα γραπτό αίτημα μέσω email στο info@foturion.gr με τίτλο « Παραβίαση Πνευματικών Δικαιωμάτων» στο οποίο θα συμπεριλάβετε μία λεπτομερέστατη περιγραφή της παραβίασης ώστε να δώσετε όσο το δυνατόν μία πιο σαφή εικόνα της κατάστασης, κάτι που θα βοηθήσει την Foturion να λάβει τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις από μεριά της. Σας ενημερώνουμε πώς υπάρχει η πιθανότητα να επιβαρυνθείτε τυχών ζημίες ( συμπεριλαμβανομένων αμοιβών που έχουν να κάνουν με δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων ) σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ψευδής ή παραποιημένες κατηγορίες για περιεχόμενο που ψευδός αναφέρετε ότι παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα. Αν δεν είστε σίγουροι για το αν μία δραστηριότητα σας συνεπάγεται προσβολή πνευματικών δικαιωμάτων, σας συμβουλεύουμε να ζητήσετε την γνώμη ενός δικηγόρου.

Καλή επιτυχία!

Related Articles

H φωτογράφος προσωποποιεί τα τρομερά ζητήματα κλιματικής αλλαγής σε «2,5 δευτερόλεπτα».

Η καλλιτέχνης Anya Anti με έδρα τη Νέα Υόρκη χρησιμοποιεί την εννοιολογική πρακτική φωτογραφίας της για να εξερευνήσει νέες ιδέες και να φωτίσει διάφορα ζητήματα.…

Απαντήσεις

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *