4η φωτογραφική αποστολή: Δείξε μας τον τόπο σου!

Αγαπητοί μας φίλοι

Αυτό τον μήνα ξεκινάει η 4η φωτογραφική μας αποστολή:

Το θέμα της είναι : “Δείξε μας τον τόπο σου”

Ο σκοπός; Θέλουμε να μας δείξεις μέσα απο την φωτογραφική σου ματιά το μέρος, πόλη, χωρίο και περιοχή που μένεις! Θέλουμε να δούμε χαρακτηριστικά σημεία απο την πολή / περιοχή σου ή να δούμε μικρές γωνίες μέσα απο την δική σου προοπτική και φακό.

Βγες έξω, φωτογράφισε με το κινητό σου ή την φωτογραφική σου μηχανή και ανακάλυψε ξανά το μέρος που μένεις μέσα απο μια νέα φρέσκια ματιά!

Μετάβαση στο Forum της αποστολής

Δες το βίντεο για λεπτομέρειες! 

 

Tί είναι οι φωτογραφικές αποστολές;

Δίνουμε τέλος στην στείρα κριτική φωτογραφιών. Προσφέρουμε ουσιαστικές και πρακτικές συμβουλές βελτίωσης, βασισμένες στις δικές σου λήψεις. Για αυτό ξεχωρίζουμε.

Οι φωτογραφικές αποστολές ειναι μηνιαίες φωτογραφικές δράσεις που έχουν σαν σκοπό την συμμετοχή και προβολή φωτογραφιών και φωτογράφων γύρω απο ένα συγκεκριμένο θέμα.

Μετά το πέρας της προθεσμίας οι φωτογραφίες συγκεντρώνονται και αναλύονται απο την συντακτική μας ομάδα.

Στην συνέχεια γίνεται μια παρουσίαση των φωτογραφιών σε μορφή βίντεο, και δίνουμε σύμβουλές, φωτογραφικές τεχνικές και tips που βασίζονται σε κάθε λήψη που έχετε στείλει και πέρασε στην φάση της παρουσίασης ( να σημειωθεί πως δεν περνάνε όλες οι φωτογραφίες σε αυτή την φάση ) .

Μετάβαση στο Forum της αποστολής

Οδηγίες Συμμετοχής

Όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στην φωτογραφική αποστολή και να ανεβάσουν μέχρι και 5 φωτογραφίες με το συγκεκρiμένο θέμα.

Για να λάβεις μέρος το μόνο που χρειάζεται είναι να δημοσέυσεις τις φωτογραφίες σου στο σχετικό forum post που θα βρείς κάνοντας κλικ εδώ.

Προσοσχή! Παρακαλούμε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας σαν ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην σχετική δημοσίευση του forum.

 

Βράβευση

Οι βραβευμένες φωτογραφίες χωρίζονται σε

Foturion Community Grand Shot: 1 φωτογραφία θα επιλεγεί απο την συντακτική ομάδα της Foturion

Project People’s Choice: 10 φωτογραφίες θα επιλεγούν απο την συντακτική ομάδα της CraftiusPRO και θα διατεθούν για ψηφοφορία ώστε το κοινό να αναδείξει τις 3 επικρατέστερες.

Κανόνες συμμετοχής

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: Μέχρι 31 Οκτωβρίου 24:00

Η αποστολή είναι ανοιχτή σε κάθε φωτογράφο, ηλικίας 18 ετών και άνω, από οποιαδήποτε χώρα από όλο τον κόσμο, ( ερασιτέχνες και επαγγελματίες ) που είναι μέλος της Foturion .Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι δικές σας.

Μετάβαση στο Forum της αποστολής

Χρήση και Δικαιώματα

Το Copyright και όλα τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν στον φωτογράφο. Κάθε φωτογραφία που θα χρησιμοποιείται και θα προβάλλεται από την Foturion θα αναγράφει τα στοιχεία του φωτογράφου. Όσοι συμμετέχουν δίνουν αυτόματα την άδεια στην Foturion να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό σε ενέργειες προβολής, διαφήμισης, σε εκθέσεις, σε έντυπα αλλά και ψηφιακά μέσα που έχουν σχέση με την Foturion χωρίς την απαίτηση οποιασδήποτε μορφής αποζημίωσης ( οικονομικής και μη ) από τον φωτογράφο.

Πνευματικά δικαιώματα

Η Foturion σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Είναι πολιτική μας να απαντάμε σύντομα σε τυχών αιτήματα που έχουν να κάνουν με ενημερώσεις σχετικά με Περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στον Διαδικτυακό τόπο και πιθανότατα να παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων ( φυσικών ή νομικών προσώπων ). Η Foturion προβαίνει σε εύλογες προσπάθειες διερεύνησης τέτοιον περιστατικών και λαμβάνει κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης όταν πιστεύει ότι όντως υπάρχει παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων, μέτρα στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο αποκλεισμός πρόσβασης ή διαγραφή του Περιεχομένου που τυχών παραβαίνει πνευματικά δικαιώματα, καθώς και η διαγραφή και ο αποκλεισμός πρόσβασης στον Διαδικτυακό Τόπο των λογαριασμών από τους οποίους προήλθε το Περιεχόμενο που προσβάλλει πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Για να ενημερώσετε την Foturion για μία πιθανή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων θα πρέπει να αποστείλετε ένα γραπτό αίτημα μέσω email στο info@foturion.gr με τίτλο « Παραβίαση Πνευματικών Δικαιωμάτων» στο οποίο θα συμπεριλάβετε μία λεπτομερέστατη περιγραφή της παραβίασης ώστε να δώσετε όσο το δυνατόν μία πιο σαφή εικόνα της κατάστασης, κάτι που θα βοηθήσει την Foturion να λάβει τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις από μεριά της. Σας ενημερώνουμε πώς υπάρχει η πιθανότητα να επιβαρυνθείτε τυχών ζημίες ( συμπεριλαμβανομένων αμοιβών που έχουν να κάνουν με δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων ) σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ψευδής ή παραποιημένες κατηγορίες για περιεχόμενο που ψευδός αναφέρετε ότι παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα. Αν δεν είστε σίγουροι για το αν μία δραστηριότητα σας συνεπάγεται προσβολή πνευματικών δικαιωμάτων, σας συμβουλεύουμε να ζητήσετε την γνώμη ενός δικηγόρου.

Καλή επιτυχία!

Related Articles

H φωτογράφος προσωποποιεί τα τρομερά ζητήματα κλιματικής αλλαγής σε «2,5 δευτερόλεπτα».

Η καλλιτέχνης Anya Anti με έδρα τη Νέα Υόρκη χρησιμοποιεί την εννοιολογική πρακτική φωτογραφίας της για να εξερευνήσει νέες ιδέες και να φωτίσει διάφορα ζητήματα.…

Απαντήσεις

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *