“Η συντροφιά του κήπου”

Ονοματεπώνυμο:

Alex Othwnos

Περιγραφή – Παρουσίαση του Project:

Ολοι πάνω – κάτω έχουμε δεί μια ταινία η σειρά με υπερφυσικό περιεχόμενο. Ως λάτρεις των ταινιών και των σειρών με θέμα το υπερφυσικό , εμπνευσμένος απο την σειρά ” Οι δαίμονες της έπαυλης μπλέι ” ήθελα να αποτυπώσω τον εαυτό μου στον φακό ως μία παγιδευμένη ψυχή στον ξεχασμένο κήπο της έπαυλης του στη αιωνιότητα, μη μπορώντας να ξαναβγεί ποτέ ξανά απο εκείνο το μέρος.

Υλοποίηση του Project:

Έστησα την κάμερα μου πάνω στο τρίποδο , έβαλα 2 δευτερόλεπτα και έβαλα την κάμερα μου να μετράει αντίστροφα στα 10 δευτερόλεπτα . Μόλις άρχισε να μετράει αντίστροφα έτρεξα λιγο πιο μπροστά απο την κάμερα και στήθηκα εκεί ακούνητος. Μολις η κάμερα άρχησε να τραβάει μέτρησα ένα και στο δύο έφυγα σφέρα προς τα δεξιά μου . Μετά απο αρκετές λήψεις πήρα το αποτέλεσμα που ήθελα να πετύχω.

Tips και Συμβουλές:

Ρύθμισα την ταχύτητα στα 2 δευτερόλεπτα το διάφραγμα στο 22 και iso 100. Τον φακό στα 15mm . Η κάμερα ηταν σταθερή στο τρίποδο έβαλα αντίστροφα 10 δευτερόλεπτα και μολις άρχησε να μετράει αντίστροφα έτρεξα λιγο πιο μπροστά απο την κάμερα και στήθηκα ακούνιτος . Μόλις η κάμερα άρχησε να τραβάει μέτρησα απο μέσα μου ένα και στο δύο έφυγα σφέρα προς τα δεξιά μου και βγήκε αυτο το αποτέλεσμα που ήθελα να πάρω ώστε να φένομαι σαν φάντασμα.

Εξοπλισμός που χρησιμοποίησατε (σώματα,φακοί,flash κλπ):

Kάμερα: canon 250d ,φακός: tokina 11-20 , τρίποδο

Facebook:

Alex othwnos

Instagram:

alex_othwnos


Related Articles

H φωτογράφος προσωποποιεί τα τρομερά ζητήματα κλιματικής αλλαγής σε «2,5 δευτερόλεπτα».

Η καλλιτέχνης Anya Anti με έδρα τη Νέα Υόρκη χρησιμοποιεί την εννοιολογική πρακτική φωτογραφίας της για να εξερευνήσει νέες ιδέες και να φωτίσει διάφορα ζητήματα.…

Reflections

Ονοματεπώνυμο: Μαίρη Κοντογιώργου Περιγραφή – Παρουσίαση του Project: Η ιδέα των αντανακλάσεων ήταν πάντα μια προσέγγιση που μου κέντριζε το ενδιαφέρον. Για αυτό τον λόγο…

Απαντήσεις

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *