Το έργο του βραβευμένου φωτογράφου δείχνει τι συμβαίνει στη φύση όταν τα ζώα είναι μόνα και ειρηνικά.

Ο Julian Rad είναι ένας 29χρονος Αυστριακός βραβευμένος φωτογράφος άγριας ζωής που συλλαμβάνει τις πιο αξιολάτρευτες φωτογραφίες σκίουρων, κουνελιών, ποντικών, χάμστερ και άλλων μικρών ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον. Τη δουλειά του Τζούλιαν μπορούμε να την δούμε στο Instagram, όπου έχει ήδη πάνω από 100.000 ακόλουθους.
Είναι εύκολο να χάσετε τις μαγικές στιγμές στη φύση, ειδικά τους μικρούς κόσμους των μικρότερων πλασμάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φωτογράφοι άγριας ζωής όπως ο Julian καθιστούν αποστολή τους να τραβήξουν εξαιρετικές φωτογραφίες αυτών των μικρών ζώων στη φύση. Μέσα από την ικανότητα, την υπομονή και την ακρίβεια, οι φωτογραφίες του Julian δείχνουν αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα με υπέροχη λεπτομέρεια, ενώ ζωντανεύουν σπάνιες και μοναδικές στιγμές. Η φωτογραφία της άγριας ζωής απαιτεί πολλή υπομονή και ο Τζούλιαν πρέπει να έχει την υπομονή ενός αγίου, όπως φαίνεται, καθώς πιθανότατα δεν θα τον πείραζε να κάθεται ακίνητος στη φύση για ώρες για να τραβήξει αυτές τις υπέροχες εικόνες. Εμείς, οι άνθρωποι, ζούμε στον δικό μας κόσμο, έναν ταραχώδη κόσμο γεμάτο περισπασμούς, συχνά ξεχνάμε ότι μοιραζόμαστε αυτόν τον όμορφο πλανήτη με πολύτιμα ζώα. Φωτογράφοι όπως ο Julian Rad μας υπενθυμίζουν ότι δεν είμαστε το μοναδικό είδος .

Related Articles

H φωτογράφος προσωποποιεί τα τρομερά ζητήματα κλιματικής αλλαγής σε «2,5 δευτερόλεπτα».

Η καλλιτέχνης Anya Anti με έδρα τη Νέα Υόρκη χρησιμοποιεί την εννοιολογική πρακτική φωτογραφίας της για να εξερευνήσει νέες ιδέες και να φωτίσει διάφορα ζητήματα.…

Απαντήσεις

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *