Πως η αρχιτεκτονική συνδυάζεται με τις πόζες.

Ένα νεαρό ζευγάρι από τη Βαλένθια, την Ισπανία, η Άννα Ντέιβις και ο Ντάνιελ Ρεντέα, δημιουργούν εκπληκτικές και ζωντανές φωτογραφίες που φαίνονται αρκετά σουρεαλιστικές και μαγικές. Πολλές από τις φωτογραφίες τους διαθέτουν κτίρια και κατασκευές καθώς και οι δύο προέρχονται από αρχιτεκτονικό υπόβαθρο. Το ελαφρύ περιεχόμενο και η χιουμοριστική φωτογραφία τους χαρακτηρίζουν ανθρώπους που γίνονται μέρος του περιβάλλοντος ή των εννοιολογικών αντικειμένων.
Με περισσότερους από 948 χιλιάδες οπαδούς σε συνδυασμό με τους δύο λογαριασμούς τους στο Instagram, μοιράζονται τις αισθητικές και καλά μελετημένες εικόνες τους που διαθέτουν απλά σχήματα και έντονα μοτίβα. Οι δύο απόφοιτοι αρχιτεκτονικής ενσωματώνουν πολλά από τα στοιχεία τους στις εικόνες τους, και εκτός από τη βασική επεξεργασία εικόνας, δεν χρησιμοποιούν κανένα λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών.

Περισσότερες πληροφορίες: instagram , instagram

Related Articles

H φωτογράφος προσωποποιεί τα τρομερά ζητήματα κλιματικής αλλαγής σε «2,5 δευτερόλεπτα».

Η καλλιτέχνης Anya Anti με έδρα τη Νέα Υόρκη χρησιμοποιεί την εννοιολογική πρακτική φωτογραφίας της για να εξερευνήσει νέες ιδέες και να φωτίσει διάφορα ζητήματα.…

Απαντήσεις

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *