Μικρές ιστορίες αγάπης.

Ονοματεπώνυμο: Ψυλλάκης Νικήτας

Περιγραφή – Παρουσίαση του Project: Μικρές ιστορίες με σπιρτόξυλα, αγάπης και ενίοτε υποταγής. Ένας πειραματισμός διαφορετικής προσέγγισης για την ημέρα των ερωτευμένων.

Υλοποίηση του Project: Η φωτογράφιση έγινε στο σπίτι, σε αυτοσχέδιο στούντιο κατάλληλο για την περίσταση. Πολύ ερασιτεχνικό, αλλά πολύ διασκεδαστικό.

Tips και Συμβουλές: Το σίγουρο είναι πως χρειάστηκε υπομονή, μιας κι ο σκύλος μου συνεχώς ήταν στα πόδια μου όλος περιέργεια.. Αν το ξαναέκανα θα χρησιμοποουσα τον 50mm και πιθανότατα ένα speedlight.

Εξοπλισμός που χρησιμοποιήσατε (σώματα,φακοί,flash κλπ.): Sony a5100 (η παλιά μου μηχανή) 18-105 f/4 στα 77mm 1/15s και iso 100. Χρησιμοποίησα δύο σταθερά φωτιστικά γραφείου μικρής έντασης, που μετακινούσα ανάλογα τη γωνία λήψης.. Και φυσικά τρίποδο.

Facebook: Νικήτας Ψυλλάκης

Instagram: fatsa_rho

Ευχαριστούμε πολύ τον Κ.Ψυλλάκη για το υπέροχο έργο του !

 

Related Articles

H φωτογράφος προσωποποιεί τα τρομερά ζητήματα κλιματικής αλλαγής σε «2,5 δευτερόλεπτα».

Η καλλιτέχνης Anya Anti με έδρα τη Νέα Υόρκη χρησιμοποιεί την εννοιολογική πρακτική φωτογραφίας της για να εξερευνήσει νέες ιδέες και να φωτίσει διάφορα ζητήματα.…

Light Bulb Sparkler

Ονοματεπώνυμο: ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΝΑΣ Περιγραφή – Παρουσίαση του Project: Χρόνια χομπίστας φωτογράφος μου αρέσει να ψάχνομαι με νέα είδη φωτογραφίας και τεχνικών φωτογράφησης. Έτσι μου ήρθε…

Απαντήσεις

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *