Θέλεις να παρουσιάσουμε την φωτογραφική δουλειά σου;

Αν ναί μάθε το πώς!

Στείλε μας το project ή τις φωτογραφίες σου για παρουσίαση

Θέλεις να παρουσιάσουμε το φωτογραφικό σου project ή τις φωτογραφίες σου την Foturion;

Θα χαρουμε να δουμε την δουλειά σου, να κάνουμε ένα review και αν επιλεγεί να την παρουσιάσουμε.

Οδηγίες Αποστολής Υλικού

Για να μας στείλεις το φωτογραφικό σου υλικό θα πρέπει να ακολουθήσεις τα εξής βήματα.

  1. Θα πρέπει να μας στείλεις 10-15 φωτογραφίες σου ή τις συγκεκριμένες φωτογραφίες που ζητήσαμε για παρουσίαση μέσω WeTransfer.com σε μορφή jpeg στο info [@] foturion . gr
  2. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν ονοματοδοσία που θα είναι ονομα_επωνυμο_001, ονομα_επωνυμο_002 κλπ
  3. Το μέγιστο πλάτος θα πρέπει να είναι 1800 pixels καιτο ελάχιστο πλάτος 1300 pixels
  4.  Μετά την αποστολή του αρχείου θα πρέπει να συμπληρώσεις την φόρμα που θα βρείς σε αυτή την σελίδα
Εμείς μέσα σε 7 ημέρες θα δουμε το project σου και αν επιλεγεί για παρουσίαση θα σε ενημερώσουμε μέσω email.

Χρήση και Δικαιώματα

Το Copyright και όλα τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν στον φωτογράφο. Κάθε φωτογραφία που θα χρησιμοποιείται και θα προβάλλεται από την Foturion θα αναγράφει τα στοιχεία του φωτογράφου. Όσοι συμμετέχουν δίνουν αυτόματα την άδεια στην Foturion να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες που συμμετέχουν στην δράση σε ενέργειες προβολής, διαφήμισης, σε εκθέσεις, σε έντυπα αλλά και ψηφιακά μέσα που έχουν σχέση με την Foturion χωρίς την απαίτηση οποιασδήποτε μορφής αποζημίωσης ( οικονομικής και μη ) από τον φωτογράφο.

Πνευματικά δικαιώματα

Η Foturion σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Είναι πολιτική μας να απαντάμε σύντομα σε τυχών αιτήματα που έχουν να κάνουν με ενημερώσεις σχετικά με Περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στον Διαδικτυακό τόπο και πιθανότατα να παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων ( φυσικών ή νομικών προσώπων ). Η Foturion προβαίνει σε εύλογες προσπάθειες διερεύνησης τέτοιον περιστατικών και λαμβάνει κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης όταν πιστεύει ότι όντως υπάρχει παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων, μέτρα στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο αποκλεισμός πρόσβασης ή διαγραφή του Περιεχομένου που τυχών παραβαίνει πνευματικά δικαιώματα, καθώς και η διαγραφή και ο αποκλεισμός πρόσβασης στον Διαδικτυακό Τόπο των λογαριασμών από τους οποίους προήλθε το Περιεχόμενο που προσβάλλει πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Για να ενημερώσετε την Foturion για μία πιθανή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων θα πρέπει να αποστείλετε ένα γραπτό αίτημα μέσω email στο info [@] foturion . gr με τίτλο « Παραβίαση Πνευματικών Δικαιωμάτων» στο οποίο θα συμπεριλάβετε μία λεπτομερέστατη περιγραφή της παραβίασης ώστε να δώσετε όσο το δυνατόν μία πιο σαφή εικόνα της κατάστασης, κάτι που θα βοηθήσει την Foturion να λάβει τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις από μεριά της. Σας ενημερώνουμε πώς υπάρχει η πιθανότητα να επιβαρυνθείτε τυχών ζημίες ( συμπεριλαμβανομένων αμοιβών που έχουν να κάνουν με δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων ) σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ψευδής ή παραποιημένες κατηγορίες για περιεχόμενο που ψευδός αναφέρετε ότι παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα. Αν δεν είστε σίγουροι για το αν μία δραστηριότητα σας συνεπάγεται προσβολή πνευματικών δικαιωμάτων, σας συμβουλεύουμε να ζητήσετε την γνώμη ενός δικηγόρου.

Καλή επιτυχία!

 

[ipt_fsqm_form id=”7″]