Foturion – Η πιο φιλική Φωτογραφική κοινότητα στην Ελλάδα! › Forums › Γενική Συζήτηση › Stacking › Δημιούργησε μια απάντηση: Stacking
-
Αγαπητέ Βασίλη
Κατ ααρχάςας ΚαΚαλώς ήρθες στη ομαδα
Με λένε Γιωργο ειμαι απλο μέλος αυτης της ομάδας λιγο παλαιότερο απο εσένα
Μ αρέσει να μιλάμε στο ενικό και να ανταλλάσσουμε απόψεις γενικά ….
Θέλω να σου γράψω δυο λόγια για την ερώτησή σου
Αν θα βρεις υποστήριξη απο την ομάδα??ανάλογα με την ερώτηση και το εύρος γνώσεων του καθενός θα πάρεις απάντηση
Για το εύλογο ερώτημα σου αν αξίζει ακριβή κάμερα η οχι για ενα χόμπι που μπορεί και να μην σε εκφράζει νομίζω
Οτι το καταλαβαίνεις και μονος σου οτι κατι δεν παει καλά και μάλλον ειναι πετάμενα χρήματα.
Εκτός αν είσαι επιδειξίας …..(κοίτα τη κάμερα έχω)
Όπως λες φωτογραφίζεις απο κινητό. Στη ομάδα υπάρχει ένα γκρουπ για φωτογραφίες απο κινητό
Μπορείς να ανεβάσεις εκει τις φωτογραφίες σου να πάρεις ιδέες απο αλλα μέλη ισως και κριτική αν την δέχεσαι
Και έτσι σιγα σιγα θα βρεις την απάντηση αν είναι κατι που σε ενδιαφέρει/
Μέσα απο την ενασχόληση σου με την φωτογραφία θα βρεις πιο είδος φωτογράφισης σε εντυπωσιάζει και ετσι
Θα διαλέξεις με τον καιρο τη σωστή μηχανή κσι φακό
Υπάρχουν μαθήματα στο γρκουπ απο τον Στρατο Αγιανι τον ιδρυτή της ομάδας που εισαι μελος
Σίγουρα θα βρεις υποστήριξη και πρακτικές συμβουλές
Απο εμένα μονο μια συμβουλή ..Μην ντρέπεσαι να ανεβάζεις φωτογραφίες σου και να δέχεσαι κριτική και συμβουλές απο όλους
Ολοι κάπως ετσι αρχίζουμε και συνεχίζουμε και ποιος ….ξέρει μπορεί ενα ταλέντο να ήταν κρυμμένο
Καλως ηρθες Γιωργος.