Καλώς ήρθες στο Forum

Κάνε ερωτήσεις, βρές απαντήσεις και γνώρισε τα μέλη της δημιουργικής μας κοινότητας.

 • Κριτική Φωτογραφιών Μελών 002

  Posted by Stratos Agiani on 29 Νοεμβρίου 2021 at 10:23

  Αγαπητά Μέλη,

  Η Foturion ανακοινώνει την 2η Κριτική Φωτογραφιών μελών!

  Θέλουμε να δούμε μέχρι και 3 φωτογραφίες απο τον κάθε ένα / μια απο εσάς για τις οποίες θα θέλατε κριτική, με ελεύθερο θέμα ( ότι φωτογραφίες θέλετε ).

  Θα βοηθούσε αν μας γράφατε με τί εξοπλισμό βγήκε κάθε φωτογραφία.

  Είναι μια δράση που μας ζητήσατε πολλοί και συνεχίζουμε να την κάνουμε πράξη!

  ΠΡΟΣΟΧΗ! Η κριτική αυτή την φορά θα είναι ΔΗΜΟΣΙΑ και ΕΠΩΝΥΜΗ.

  Αυτό σημαίνει πως το βίντεο της Κριτικής και οι φωτογραφίες σας που θα λάβουν κριτική θα είναι διαθέσιμο για όλους τους επισκέπτες της Foturion, δημόσια. Αν ανεβάσετε φωτογραφίες σας συμφωνείτε σε αυτό.

  Παρακαλούμε οι φωτογραφίες σας να μην έχουν λογότυπα ή υδατογραφήματα!

  Οδηγίες Συμμετοχής

  Όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στην φωτογραφική αποστολή και να ανεβάσουν μέχρι και 3 φωτογραφίες με το συγκεκρiμένο θέμα.

  Για να λάβεις μέρος το μόνο που χρειάζεται είναι να δημοσέυσεις τις φωτογραφίες σου σε αυτό το forum post.

  Προσοχή! Παρακαλούμε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας σαν ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην σχετική δημοσίευση του group.

  Βράβευση

  Οι βραβευμένες φωτογραφίες χωρίζονται σε

  • Foturion Community Grand Shot: 1 φωτογραφία θα επιλεγεί απο την συντακτική ομάδα της Foturion
  • People’s Choice: 10 φωτογραφίες θα επιλεγούν απο την συντακτική ομάδα της Foturion και θα διατεθούν για ψηφοφορία ώστε το κοινό να αναδείξει τις 3 επικρατέστερες.

  Κανόνες συμμετοχής
  ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
  : Μέχρι 20 Δεκεμβρίου 24:00

  The Fine Print

  Η αποστολή είναι ανοιχτή σε κάθε φωτογράφο, ηλικίας 18 ετών και άνω, από οποιαδήποτε χώρα από όλο τον κόσμο, ( ερασιτέχνες και επαγγελματίες ) που είναι μέλος της Foturion .Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι δικές σας.

  Χρήση και Δικαιώματα

  Το Copyright και όλα τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν στον φωτογράφο. Κάθε φωτογραφία που θα χρησιμοποιείται και θα προβάλλεται από την Foturion θα αναγράφει τα στοιχεία του φωτογράφου. Όσοι συμμετέχουν δίνουν αυτόματα την άδεια στην Foturion να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό σε ενέργειες προβολής, διαφήμισης, σε εκθέσεις, σε έντυπα αλλά και ψηφιακά μέσα που έχουν σχέση με την Foturion χωρίς την απαίτηση οποιασδήποτε μορφής αποζημίωσης ( οικονομικής και μη ) από τον φωτογράφο.

  Πνευματικά δικαιώματα

  Η Foturion σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Είναι πολιτική μας να απαντάμε σύντομα σε τυχών αιτήματα που έχουν να κάνουν με ενημερώσεις σχετικά με Περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στον Διαδικτυακό τόπο και πιθανότατα να παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων ( φυσικών ή νομικών προσώπων ). Η Foturion προβαίνει σε εύλογες προσπάθειες διερεύνησης τέτοιον περιστατικών και λαμβάνει κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης όταν πιστεύει ότι όντως υπάρχει παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων, μέτρα στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο αποκλεισμός πρόσβασης ή διαγραφή του Περιεχομένου που τυχών παραβαίνει πνευματικά δικαιώματα, καθώς και η διαγραφή και ο αποκλεισμός πρόσβασης στον Διαδικτυακό Τόπο των λογαριασμών από τους οποίους προήλθε το Περιεχόμενο που προσβάλλει πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Για να ενημερώσετε την Foturion για μία πιθανή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων θα πρέπει να αποστείλετε ένα γραπτό αίτημα μέσω email στο info@foturion.gr με τίτλο « Παραβίαση Πνευματικών Δικαιωμάτων» στο οποίο θα συμπεριλάβετε μία λεπτομερέστατη περιγραφή της παραβίασης ώστε να δώσετε όσο το δυνατόν μία πιο σαφή εικόνα της κατάστασης, κάτι που θα βοηθήσει την Foturion να λάβει τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις από μεριά της. Σας ενημερώνουμε πώς υπάρχει η πιθανότητα να επιβαρυνθείτε τυχών ζημίες ( συμπεριλαμβανομένων αμοιβών που έχουν να κάνουν με δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων ) σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ψευδής ή παραποιημένες κατηγορίες για περιεχόμενο που ψευδός αναφέρετε ότι παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα. Αν δεν είστε σίγουροι για το αν μία δραστηριότητα σας συνεπάγεται προσβολή πνευματικών δικαιωμάτων, σας συμβουλεύουμε να ζητήσετε την γνώμη ενός δικηγόρου.

  Καλή επιτυχία!

  Stratos

  • This discussion was modified 7 μήνες, 1 εβδομάδα πριν by  Stratos Agiani.
  Stratos Agiani απάντησε 6 μήνες, 2 εβδομάδες πριν 12 Μέλη · 17 απαντήσεις
 • 17 απαντήσεις
Page 1 of 2

The discussion ‘Κριτική Φωτογραφιών Μελών 002’ is closed to new replies.

Start of Discussion
0 απο 0 απαντήσεις June 2018
Now