Αγαπητοί μας φίλοι

Η Φωτογραφική κοινότητα της Foturion ανακοινώνει το 3ο community project με δώρα αξίας 300 ευρώ! 

Θέμα

Το θέμα του τρίτου community project είναι ο Χειμώνας! Θέλουμε να δουμε τις καλύτερες χειμερινές σας φωτογραφίες και να προβάλουμε ένα μεγάλο αριθμό αυτών στην κοινότητα της Foturion.

Tί είναι τα Community projects

Τα community projects ειναι μηνιαίες φωτογραφικές δράσεις που έχουν σαν σκοπό την συμμετοχή και προβολή φωτογραφιών και φωτογράφων γύρω απο ένα συγκεκριμένο θέμα. Μετά το πέρας της προθεσμίας οι φωτογραφίες συγκεντρώνονται και αναλύονται απο την συντακτική μας ομάδα. Στην συνέχεια γίνεται μια παρουσίαση των φωτογραφιών σε μορφή βίντεο, και οι 20 επικρατέστερες εκτείθενται μόνιμα στην ιστοσελίδα της Foturion.

Μία φωτογραφία κερδίζει το βραβείο Community Project People’s Choice μετά από ψηφοφορία του κοινού και ο φωτογράφος κερδίζει ένα MasterClass από την CraftiusPRO αξίας από 75,00 έως 150,00.

Τέλος μια φωτογραφία κερδίζει την διάκριση Community Project Grand Shot και ο φωτογράφος κερδίζει μια ετήσια συνδρομής στην ακαδημία της craftiusPRO Αξίας 150,00, που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα φωτογραφίας Photoshop και Lightroom της Ακαδημίας, υπάρχοντα και μελλοντικά, για ένα ολόκληρο χρόνο!

Οδηγίες Συμμετοχής

Όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στην φωτογραφική αποστολή και να ανεβάσουν μμέχρι και 3 φωτογραφίες με το συγκεκρiμένο θέμα.

Για να λάβεις μέρος το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείς στο επίσημο Facebook Group μας και να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ GROUP

Βράβευση

Οι βραβευμένες φωτογραφίες χωρίζονται σε

  • Community Project Grand Sho: 1 φωτογραφία θα επιλεγεί απο την συντακτική ομάδα της Foturion
  • Community Project People’s Choice: 10 φωτογραφίες θα επιλεγούν απο την συντακτική ομάδα της Foturion και θα διατεθούν για ψηφοφορία ώστε το κοινό να αναδείξει την πιο δημοφιλή
  • Community Project Best Of: 20 επιλεγμένες φωτογραφίες θα εκτείθενται μόνιμα στην ιστοσελίδα της Foturion.

 Κανόνες συμμετοχής

  • ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: Μέχρι 31 Ιανουαρίου 24:00
  • Η αποστολή είναι ανοιχτή σε κάθε φωτογράφο, ηλικίας 18 ετών και άνω, από οποιαδήποτε χώρα από όλο τον κόσμο, ( ερασιτέχνες και επαγγελματίες ) .
  • Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι δικές σας.

Χρήση και Δικαιώματα

Το Copyright και όλα τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν στον φωτογράφο. Κάθε φωτογραφία που θα χρησιμοποιείται και θα προβάλλεται από την Foturion θα αναγράφει τα στοιχεία του φωτογράφου. Όσοι συμμετέχουν δίνουν αυτόματα την άδεια στην Foturion να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό σε ενέργειες προβολής, διαφήμισης, σε εκθέσεις, σε έντυπα αλλά και ψηφιακά μέσα που έχουν σχέση με την Foturion χωρίς την απαίτηση οποιασδήποτε μορφής αποζημίωσης ( οικονομικής και μη ) από τον φωτογράφο.

Πνευματικά δικαιώματα

Η Foturion σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Είναι πολιτική μας να απαντάμε σύντομα σε τυχών αιτήματα που έχουν να κάνουν με ενημερώσεις σχετικά με Περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στον Διαδικτυακό τόπο και πιθανότατα να παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων ( φυσικών ή νομικών προσώπων ). Η Foturion προβαίνει σε εύλογες προσπάθειες διερεύνησης τέτοιον περιστατικών και λαμβάνει κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης όταν πιστεύει ότι όντως υπάρχει παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων, μέτρα στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο αποκλεισμός πρόσβασης ή διαγραφή του Περιεχομένου που τυχών παραβαίνει πνευματικά δικαιώματα, καθώς και η διαγραφή και ο αποκλεισμός πρόσβασης στον Διαδικτυακό Τόπο των λογαριασμών από τους οποίους προήλθε το Περιεχόμενο που προσβάλλει πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Για να ενημερώσετε την Foturion.gr για μία πιθανή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων θα πρέπει να αποστείλετε ένα γραπτό αίτημα μέσω email στο support@foturion.gr με τίτλο « Παραβίαση Πνευματικών Δικαιωμάτων» στο οποίο θα συμπεριλάβετε μία λεπτομερέστατη περιγραφή της παραβίασης ώστε να δώσετε όσο το δυνατόν μία πιο σαφή εικόνα της κατάστασης, κάτι που θα βοηθήσει την Foturion να λάβει τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις από μεριά της. Σας ενημερώνουμε πώς υπάρχει η πιθανότητα να επιβαρυνθείτε τυχών ζημίες ( συμπεριλαμβανομένων αμοιβών που έχουν να κάνουν με δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων ) σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ψευδής ή παραποιημένες κατηγορίες για περιεχόμενο που ψευδός αναφέρετε ότι παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα. Αν δεν είστε σίγουροι για το αν μία δραστηριότητα σας συνεπάγεται προσβολή πνευματικών δικαιωμάτων, σας συμβουλεύουμε να ζητήσετε την γνώμη ενός δικηγόρου.

Καλή επιτυχία!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Πες την άποψη σου!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

©2019 Foturion. An Interactive Photo Community

People Who Like Thisx

Loading...

People Who viewed ThisX

Θέλεις Φωτογραφικά νέα απευθείας στο email σου;
Μπές στο μυστικό Newsletter!

Καταχωρίσου δωρεάν στο μυστικό μας newsletter για επιλεγμένα φωτογραφικά νέα, και ενημερώσεις για τις φωτογραφικές μας δράσεις.

E-mail:
Ονοματεπώνυμο
Δεν στέλνουμε ποτέ spam.
x

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ FOTURION

ή    

Forgot your details?

Create Account