Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε δώσαμε παράταση στην Δεύτερη Φωτογραφική μας Αποστολή  μέχρι την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Θεμα Φωτογραφικής Αποστολής

Το θέμα αυτού του μήνα είναι “Οι Αγαπημένες σου Καλοκαιρινές Φωτογραφίες”.

Έπειτα από κάθε καλοκαίρι περιμένουμε με χαρά να δούμε όλες εκείνες τις φωτογραφίες που τραβήξαμε είτε δίπλα στην θάλασσα, είτε στις διακοπές μας με τους φίλους μας, είτε πίνοντας κάτι παγωμένο για να δροσιστούμε.

Εμείς, ζητάμε από όλους εσάς να μας στείλετε τις αγαπημένες σας καλοκαιρινές φωτογραφίες για να λάβετε μέρος στην δεύτερη μεγάλη αποστολή μας.

Οδηγίες Συμμετοχής

Μπορείτε να ανεβάσετε τις Φωτογραφίες στο Group Φωτογραφικών Αποστολών που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για τις φωτογραφικές μας αποστολές.

Έπειτα θα επιλεχθούν 3 νικητές από την συντακτική ομάδα ενώ ο μεγάλος νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από ψηφοφορία του κοινού.

Σύνδεσμοι Φωτογραφικής Αποστολής

Δώρα Νικητών

  • Ο μεγάλος νικητής που θα επιλέξει το κοινό μετά απο ψηφοφορία θα πάρει το μεγάλο βραβείο: Ένα smartphone MLS iQTalk Color 5,5 4G αξίας €229,00 το πρώτο τηλέφωνο της MLS που σας συστήνει την προσωπική σας βοηθό, τη MAIC
  • Οι 3 νικητές που θα επιλεχθούν απο την συντακτική ομάδα θα πάρουν : Από ένα *μάθημα της επιλογής τους από την online Ακαδημία της CraftiusPRO (*εξαιρούνται τα masterclasses.)

Κανόνες συμμετοχής

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: Δώσαμε παράταση στην 2η Φωτογραφική Αποστολή μέχρι την Κυριακή 16 Οκτωβρίου

  • Ο μεγάλος νικητής θα επιλεχθεί μετά από την ψηφοφορία του κοινού ενώ οι 3 θα επιλεχθούν από την συντακτική ομάδα της Κοινότητας της Foturion
  • Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε κάθε φωτογράφο, ηλικίας 18 ετών και άνω, από οποιαδήποτε χώρα από όλο τον κόσμο, ( ερασιτέχνες και επαγγελματίες ) .
  • Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι δικές σας.
  • Η μεγάλη πλευρά θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1250 Pixels και τα αρχεία σε μορφή JPEG (.jpg).
  • Δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερα από 2 MB ανά αρχείο.
  • Μπορείτε να ανεβάσετε όσες φωτογραφίες θέλετε!
  • Τα δώρα δεν αλλάζουν ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή. Αν για οποιοδήποτε λόγο, ο νικητής δε μπορεί να παραλάβει το δώρο, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει τη μεταφορά του σε άλλο πρόσωπο και θεωρείται ότι αποποιείται αυτόματα των δικαιωμάτων του στο δώρο.

Πάρε Μέρος ΤΩΡΑ

Αν είσαι μέλος κάνε Eίσοδο ή Γίνε Μέλος Δωρεάν και ανέβασε τις καλοκαιρινές σου φωτογραφίες στο Group των φωτογραφικών αποστολών μας που θα βρείς με κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για το πως να λάβετε μέρος πατήστε εδώ.

*Η Foturion δεν διατηρεί εμπορική ή άλλη σχέση με την MLS. Το tablet έχει αγοραστεί με χρήματα της Foturion με σκοπό να δοθεί σαν δώρο.

Χρήση και Δικαιώματα

Το Copyright και όλα τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν στον φωτογράφο. Κάθε φωτογραφία που θα χρησιμοποιείται και θα προβάλλεται από την Foturion θα αναγράφει τα στοιχεία του φωτογράφου. Όσοι συμμετέχουν δίνουν αυτόματα την άδεια στην Foturion να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό σε ενέργειες προβολής, διαφήμισης, σε εκθέσεις, σε έντυπα αλλά και ψηφιακά μέσα που έχουν σχέση με την Foturion χωρίς την απαίτηση οποιασδήποτε μορφής αποζημίωσης ( οικονομικής και μη ) από τον φωτογράφο.

Παράπονα για Πνευματικά δικαιώματα

Η Foturion.com σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Είναι πολιτική μας να απαντάμε σύντομα σε τυχών αιτήματα που έχουν να κάνουν με ενημερώσεις σχετικά με Περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στον Διαδικτυακό τόπο και πιθανότατα να παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων ( φυσικών ή νομικών προσώπων ). Η Foturion προβαίνει σε εύλογες προσπάθειες διερεύνησης τέτοιον περιστατικών και λαμβάνει κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης όταν πιστεύει ότι όντως υπάρχει παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων, μέτρα στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο αποκλεισμός πρόσβασης ή διαγραφή του Περιεχομένου που τυχών παραβαίνει πνευματικά δικαιώματα, καθώς και η διαγραφή και ο αποκλεισμός πρόσβασης στον Διαδικτυακό Τόπο των λογαριασμών από τους οποίους προήλθε το Περιεχόμενο που προσβάλλει πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Για να ενημερώσετε την Foturion.com για μία πιθανή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων θα πρέπει να αποστείλετε ένα γραπτό αίτημα μέσω email στο support@foturion.gr με τίτλο « Παραβίαση Πνευματικών Δικαιωμάτων» στο οποίο θα συμπεριλάβετε μία λεπτομερέστατη περιγραφή της παραβίασης ώστε να δώσετε όσο το δυνατόν μία πιο σαφή εικόνα της κατάστασης, κάτι που θα βοηθήσει την Foturion να λάβει τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις από μεριά της. Σας ενημερώνουμε πώς υπάρχει η πιθανότητα να επιβαρυνθείτε τυχών ζημίες ( συμπεριλαμβανομένων αμοιβών που έχουν να κάνουν με δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων ) σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ψευδής ή παραποιημένες κατηγορίες για περιεχόμενο που ψευδός αναφέρετε ότι παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα. Αν δεν είστε σίγουροι για το αν μία δραστηριότητα σας συνεπάγεται προσβολή πνευματικών δικαιωμάτων, σας συμβουλεύουμε να ζητήσετε την γνώμη ενός δικηγόρου.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Πες την άποψη σου!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

©2019 Foturion. An Interactive Photo Community

People Who Like Thisx

Loading...

People Who viewed ThisX

Θέλεις Φωτογραφικά νέα απευθείας στο email σου;
Μπές στο μυστικό Newsletter!

Καταχωρίσου δωρεάν στο μυστικό μας newsletter για επιλεγμένα φωτογραφικά νέα, και ενημερώσεις για τις φωτογραφικές μας δράσεις.

E-mail:
Ονοματεπώνυμο
Δεν στέλνουμε ποτέ spam.
x

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ FOTURION

ή    

Forgot your details?

Create Account