Είτε μας αρέσει είτε όχι το Instagram έχει εδώ και μερικές ημέρες αλλάξει τον τρόπο που παρουσιάζει τις φωτογραφίες / δημοσιεύσεις των ανθρώπων που ακολουθούμε.

Πλέον οι δημοσιεύσεις δεν παρουσιάζονται με χρονολογική σειρά αλλά το τι βλέπουμε εξαρτάται από έναν ειδικό αλγόριθμο που προσπαθεί να εμφανίσει στην οθόνη μας τα πιο «σχετικά» προς εμάς post.

Με άλλα λόγια πλέον το feed stream στο Instagram λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί το ανάλογο feed του Facebook.

Σύμφωνα με το Instagram “οι περισσότεροι χρήστες δεν βλέπουν ή χάνουν το 70% τον δημοσιεύσεων» λόγω του τεράστιου αριθμού χρηστών άρα και φωτογραφιών που δημοσιεύονται.

Για να αντιμετωπίσει το σχετικό πρόβλημα το Instagram έχει εφαρμόσει έναν αλγόριθμο που θα προσπαθεί να μάθει μέσα από την διάδραση μας με προφίλ και φωτογραφίες, τι μας ενδιαφέρει περισσότερο και θα αποφασίζει τι θα βλέπουμε και τι όχι.

Από ότι δείχνουν τα σημάδια λοιπόν το Instagram συγκλίνει όλο και περισσότερο με το Facebook και τον τρόπο λειτουργίας του, ειδικά αν λάβουμε υπόψη το ότι σύντομα θα έχουμε επαγγελματικές «σελίδες» και προφίλ για επιχειρήσεις, καθώς και την δυνατότητα να κάνουμε “Boost” δημοσιεύσεις μας για να την βλέπει ένα μεγαλύτερο κοινό.

Ποια είναι η άποψη σας για αυτή την αλλαγή; Έχει επηρεάσει καθόλου τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το Instagram;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Πες την άποψη σου!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

©2018 Foturion. An Interactive Photo Community

Share This

People Who Like Thisx

Loading...

People Who viewed ThisX

Θέλεις Φωτογραφικά νέα απευθείας στο email σου;
Μπές στο μυστικό Newsletter!

Καταχωρίσου δωρεάν στο μυστικό μας newsletter για επιλεγμένα φωτογραφικά νέα, και ενημερώσεις για τις φωτογραφικές μας δράσεις.

E-mail:
Ονοματεπώνυμο
Δεν στέλνουμε ποτέ spam.
x

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ FOTURION

ή    

Forgot your details?

Create Account