Μία ζωντανή και δραστήρια κοινότητα που βασίζεται στην φωτογραφική διάδραση.

H Foturion είναι η πρώτη curated φωτογραφική κοινότητα στην Ελλάδα και είναι ανοιχτή για όλους.

Εμπνέουμε τα μέλη μας μέσα από φωτογραφικές δράσεις, αποστολές, διαγωνισμούς αλλά και events.

Γιατί η Foturion διαφέρει;

Μηνιαίες Δημιουργικές Δράσεις

Κάθε μήνα δίνουμε την ευκαιρία στα μέλη μας να συμμετέχουν σε πρωτότυπες φωτογραφικές δράσεις που σκοπό έχουν να αναδείξουν αξιολόγο φωτογραφικό έργο αλλά και να προβάλλουμε ταλαντούχους δημιουργούς από όλη την χώρα.

Member Spotlight

Πολύ συχνά εξερευνούμε τα προφίλ των μελών μας και παρουσιάζουμε τα μέλη που είναι ενεργά, δείχνουν αξιόλογο φωτογραφικό έργο αλλά και διαθέτουν ένα ενδιαφέρον Portfolio. Έτσι φέρνουμε στο φώς φωτογράφους που αξίζει να παρακολουθήσετε και να μάθετε από αυτούς.

Διεθνή Προβολή

Έχουμε συνεργασία με μεγάλα φωτογραφικά Portal και διαδικτυακά περιοδικά μέσα από τα οποία προβάλουμε την δουλειά των μελών μας σε ένα διεθνές φωτογραφικό και φιλότεχνο κοινό.

Πραγματικό Business Plan

Η φωτογραφική κοινότητα της Foturion διαθέτει ένα πραγματικά αποτελεσματικό business & promotional plan που τις επιτρέπει να μένει ζωντανή, να αναπτύσεται και να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και προβολή των μελών της σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Τέλος πάντα ακούμε τις προτάσεις και τις ιδέες των Μελών μας ώστε να γινόμαστε καλύτεροι.

Ενεργή κοινότητα

Δεν είμαστε ακόμα μια κοινότητα που βασίζεται απλά σε uploads, σχόλια και Likes. Η φιλοσοφία μας είναι πώς τα μέλη μας θα πρέπει να είναι ενεργά και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να τους δίνουμε κίνητρα, ιδέες, κριτική και events ώστε να έχουν πολλούς διαφορετικούς τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας.

Συνεχείς Βελτιώσεις

Στην Foturion εργαζόμαστε σκληρά και βελτιώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα την κοινότητα σε λειτουργικό και εικαστικό επίπεδο. Οι βελτιώσεις βασίζονται τόσο σε δικές μας ιδέες όσο και σε προτάσεις των μελών μας, τις οποίες εξετάζουμε όλες μία πρός μία.

Τώρα Γνωρίζεις Ότι Χρειάζεται Να Ξέρεις!

Γίνε λοιπόν σήμερα κιόλας μέλος τις πιο ενεργής και διαδραστικής κοινότητας στην Ελλάδα.

©2019 Foturion. An Interactive Photo Community

People Who Like Thisx

Loading...

People Who viewed ThisX

Θέλεις Φωτογραφικά νέα απευθείας στο email σου;
Μπές στο μυστικό Newsletter!

Καταχωρίσου δωρεάν στο μυστικό μας newsletter για επιλεγμένα φωτογραφικά νέα, και ενημερώσεις για τις φωτογραφικές μας δράσεις.

E-mail:
Ονοματεπώνυμο
Δεν στέλνουμε ποτέ spam.
x

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ FOTURION

ή    

Forgot your details?

Create Account