Η Νέα σουίτα επεξεργασίας RAW έχει πλέον φτάσει στην έκδοση 11 η οποία προσφέρει μία νέα σειρά από εργαλεία καθώς και δυνατότητες που υπόσχονται να αναβαθμίσουν την ποιότητα των φωτογραφιών σου χωρίς να χρειαστεί αναβάθμιση του εξοπλισμού σου..

Πιο συγκεκριμένα μερικές από τις  νέες δυνατότητες είναι οι εξής:

before-after1

DxO Smart Lighting

Επαναφορά λεπτομέρειας από υποφωτισμένες ή υπερφωτισμένες περιοχές με αυτόματο ή ημιαυτόματο τρόπου μέσα από τα ειδικά εργαλεία που παρέχονται, χωρίς να πέφτει η ποιότητα της φωτογραφίας και χωρίς να επηρεάζονται τα midtones.

before-after2

Spot Weighted Mode

Εξομοίωση του Spot Metering που έχει η φωτογραφική σας μηχανή, σε φωτογραφίες που έχετε τραβήξει, για καλύτερη τονικότητα, αλλά και βελτίωση του φωτισμού στα πρόσωπα μέσα από τον ειδικό αλγόριθμο αναγνώρισης και διόρθωσης ( face detection tone mapping ).

before-after3

Prime 2016 DeNoise

Η τεχνολογία Prime 2016 DeNoise επιτρέπει την εξάλειψη του ψηφιακού θορύβου χωρίς την μείωση της λεπτομέρειας, μέσα από ειδικούς προχωρημένους αλγόριθμους που χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία της DxO επάνω στους σένσορες για να αναλύσουν και να βελτιώσουν την κάθε φωτογραφία σου. Τέλος η διαδικασία μείωσης θορύβου πλέον είναι μέχρι και 4 φορές πιο γρήγορη από πριν.

before-after4

DxO Optical Corrections

Αξιοποιώντας την μεγαλύτερη παγκοσμίως βάση δεδομένων με πληροφορίες για φακούς και σένσορες το DxO Optics PRO 11 είναι σε θέση να κάνει εκπληκτικές οπτικές διορθώσεις σε προβλήματα που οφείλονται στον εξοπλισμό σας, από φακούς μέχρι και σένσορες. Βελτιώνει και σχεδόν εξαφανίζει σε κάποιες περιπτώσεις παραμορφώσεις, βινιετάρισμα, chromatic aberrations αλλά και την μειωμένη οξύτητα που μπορεί να προέρχεται από τα οπτικά γρήγορων φακών, από το κέντρο μέχρι και τις άκρες του κάδρου.

before-after5

DxO ClearView

Η συγκεκριμένη τεχνολογία μειώνει δραματικά τα προβλήματα που οφείλονται σε ατμοσφαιρικά φαινόμενα ( υγρασία, σχετική ομίχλη κλπ. ) και επαναφέρει το χρώμα και την λεπτομέρεια στις φωτογραφίες σου.

Για την πλήρη σειρά των νέων δυνατοτήτων αλλά και για να κατεβάσετε μία δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος στον υπολογιστή σας μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη σελίδα με κλικ εδώ.

Το κόστος ξεκινάει από τα 99 Ευρώ ( Essential Edition ) και φτάνει τα 149 ( ELITE edition ) με τις σχετικές εκπτώσεις που τρέχουν αυτή την περίοδο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Πες την άποψη σου!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

©2019 Foturion. An Interactive Photo Community

People Who Like Thisx

Loading...

People Who viewed ThisX

Θέλεις Φωτογραφικά νέα απευθείας στο email σου;
Μπές στο μυστικό Newsletter!

Καταχωρίσου δωρεάν στο μυστικό μας newsletter για επιλεγμένα φωτογραφικά νέα, και ενημερώσεις για τις φωτογραφικές μας δράσεις.

E-mail:
Ονοματεπώνυμο
Δεν στέλνουμε ποτέ spam.
x

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ FOTURION

ή    

Forgot your details?

Create Account