Σ` ένα τεράστιο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όσοι ιδιώτες ενδιαφέρονται να  πουλήσουν ή να ανταλλάξουν με άλλους ιδιώτες, μηχανές, φακούς, αξεσουάρ, συλλεκτικά αντικείμενα και ότι άλλο φωτογραφικό είδος θέλουν,  θα μπορούν να το κάνουν. Θα υπάρχουν 200 τραπέζια και 400 καρέκλες γι’  αυτό το σκοπό. Θα διατεθούν στους ενδιαφερόμενους με σειρά προτεραιότητας μετά από σχετική εγγραφή τους στο Photovision.gr.

Η εγγραφή θα δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να καταλάβουν συγκεκριμένη θέση (καρέκλα + τραπέζι), να εναποθέσουν τον προς πώληση ή ανταλλαγή εξοπλισμό εκεί και πάντοτε με δική τους ευθύνη να φροντίσουν για την φύλαξη και την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων. Η εγγραφή θα δίνει την δυνατότητα χρήσης της συγκεκριμένης θέσης για μια μόνον ημέρα.
Όλες οι σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα από το site της έκθεσης. Ακόμη, με την εγγραφή τους οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ανακοινώσουν τον εξοπλισμό (και εκτός αυτού παλιές -συλλεκτικές φωτογραφίες, αντίκες κλπ) που σκοπεύουν να ανταλλάξουν (Μεταξύ ιδιωτών επιτρέπεται και η πώληση). Έτσι οι επισκέπτες θα μπορούν να τους βρίσκουν εύκολα μιας και κάθε  θέση θα έχει την αριθμησή της.
Ο χώρος  αυτός θυμίζουμε θα είναι σε ξεχωριστό Hall και θα είναι διαθέσιμος αποκλειστικά και μόνον για ιδιώτες. Τα ειδικευμένα καταστήματα, τα  εργαστήρια επισκευών κ.α. θα πρέπει να κλείσουν περίπτερο ως εκθέτες.
Μείνετε συντονισμένοι!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Πες την άποψη σου!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

©2019 Foturion. An Interactive Photo Community

People Who Like Thisx

Loading...

People Who viewed ThisX

Θέλεις Φωτογραφικά νέα απευθείας στο email σου;
Μπές στο μυστικό Newsletter!

Καταχωρίσου δωρεάν στο μυστικό μας newsletter για επιλεγμένα φωτογραφικά νέα, και ενημερώσεις για τις φωτογραφικές μας δράσεις.

E-mail:
Ονοματεπώνυμο
Δεν στέλνουμε ποτέ spam.
x

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ FOTURION

ή    

Forgot your details?

Create Account