[Καρφιτσωμένο] Μάρτιος 2018 - Φωτογραφία Δρόμου  

  RSS

Foturion Administrator
(@ballistic)
Μέλος Admin
Προσχώρησε:πριν από 3 έτη 
Δημοσιεύσεις: 4
16/02/2018 3:20 μμ  

Αγαπητοί μας φίλοι

Η Φωτογραφική κοινότητα της Foturion για την νέα σεζόν έχει ξεκινήσει τις νέες φωτογραφικές της δράσεις και αποστολές. 

Ανάμεσα σε αυτές είναι και η φωτογραφικές μας αποστολές. Παρακάτω θα βρείτε λεπτομέρειες για την τρίτη φωτογραφική αποστολή της season.

Θέμα

Το θέμα της τρίτης Φωτογραφικής αποστολής για το 2018 είναι Η Φωτογραφία δρόμου. Έτσι θα θέλαμε να δούμε φωτογραφίες που καταργάφουν την ζωή και την καθημερινότητα, καθώς και την "Δράση" στους δρόμους μέσα από την δική σας φωτογραφική ματιά.

Οδηγίες Συμμετοχής

Όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στην φωτογραφική αποστολή και να ανεβάσουν φωτογραφίες όσες φωτογραφίες επιθυμούν με το συγκεκιρμένο θέμα.

Για να λάβεις μέρος το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργησεις ένα Δωρεάν λογαριασμό στην κοινότητα μας ή αν είσαι ήδη μέλος κάνε Eίσοδο .

Στην συνέχεια ακολουθείς τις οδηγίες συμμετοχής. Προβολή Οδηγιών Συμμετοχής

Βράβευση

Οι βραβευμένες φωτογραφίες χωρίζονται σε

  • Επιλογές της σύνταξης: 3 φωτογραφίες θα επιλεγούν απο την συντακτική ομάδα της Foturion
  • Επιλογές κοινού: 10 φωτογραφίες θα επιλεγούν και θα διατεθούν για ψηφοφορία ώστε το κοινό να αναδείξει τις 3 πιο δημοφιλείς

 

Κανόνες συμμετοχής

  • ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: Μέχρι 31 Μαρτίου
  • Η αποστολή είναι ανοιχτή σε κάθε φωτογράφο, ηλικίας 18 ετών και άνω, από οποιαδήποτε χώρα από όλο τον κόσμο, ( ερασιτέχνες και επαγγελματίες ) .
  • Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι δικές σας.

Βραβεία

  • Κάθε φωτογράφος που θα λάβει διάκριση θα κερδίσει από 1 Premium μάθημα από την Ακαδημία της CraftiusPRO επιλογής του.

 

Χρήση και Δικαιώματα

Το Copyright και όλα τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν στον φωτογράφο. Κάθε φωτογραφία που θα χρησιμοποιείται και θα προβάλλεται από την Foturion θα αναγράφει τα στοιχεία του φωτογράφου. Όσοι συμμετέχουν δίνουν αυτόματα την άδεια στην Foturion να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό σε ενέργειες προβολής, διαφήμισης, σε εκθέσεις, σε έντυπα αλλά και ψηφιακά μέσα που έχουν σχέση με την Foturion χωρίς την απαίτηση οποιασδήποτε μορφής αποζημίωσης ( οικονομικής και μη ) από τον φωτογράφο.

Παράπονα για Πνευματικά δικαιώματα

Η Foturion.com σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Είναι πολιτική μας να απαντάμε σύντομα σε τυχών αιτήματα που έχουν να κάνουν με ενημερώσεις σχετικά με Περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στον Διαδικτυακό τόπο και πιθανότατα να παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων ( φυσικών ή νομικών προσώπων ). Η Foturion προβαίνει σε εύλογες προσπάθειες διερεύνησης τέτοιον περιστατικών και λαμβάνει κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης όταν πιστεύει ότι όντως υπάρχει παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων, μέτρα στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο αποκλεισμός πρόσβασης ή διαγραφή του Περιεχομένου που τυχών παραβαίνει πνευματικά δικαιώματα, καθώς και η διαγραφή και ο αποκλεισμός πρόσβασης στον Διαδικτυακό Τόπο των λογαριασμών από τους οποίους προήλθε το Περιεχόμενο που προσβάλλει πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Για να ενημερώσετε την Foturion.com για μία πιθανή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων θα πρέπει να αποστείλετε ένα γραπτό αίτημα μέσω email στο support@foturion.gr με τίτλο « Παραβίαση Πνευματικών Δικαιωμάτων» στο οποίο θα συμπεριλάβετε μία λεπτομερέστατη περιγραφή της παραβίασης ώστε να δώσετε όσο το δυνατόν μία πιο σαφή εικόνα της κατάστασης, κάτι που θα βοηθήσει την Foturion να λάβει τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις από μεριά της. Σας ενημερώνουμε πώς υπάρχει η πιθανότητα να επιβαρυνθείτε τυχών ζημίες ( συμπεριλαμβανομένων αμοιβών που έχουν να κάνουν με δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων ) σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ψευδής ή παραποιημένες κατηγορίες για περιεχόμενο που ψευδός αναφέρετε ότι παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα. Αν δεν είστε σίγουροι για το αν μία δραστηριότητα σας συνεπάγεται προσβολή πνευματικών δικαιωμάτων, σας συμβουλεύουμε να ζητήσετε την γνώμη ενός δικηγόρου.

Καλή επιτυχία!

Επεξεργάστηκε:πριν από 1 μήνα 

ΑπάντησηΠαράθεση
Katerina Kalterim
(@katerina)
Μέλος Admin
Προσχώρησε:πριν από 3 έτη 
Δημοσιεύσεις: 1
16/02/2018 3:27 μμ  

dsadasda

CraftiusPRO lens

ΑπάντησηΠαράθεση
Foturion Administrator
(@ballistic)
Μέλος Admin
Προσχώρησε:πριν από 3 έτη 
Δημοσιεύσεις: 4
11/03/2018 7:31 μμ  


ΑπάντησηΠαράθεση
Foturion Administrator
(@ballistic)
Μέλος Admin
Προσχώρησε:πριν από 3 έτη 
Δημοσιεύσεις: 4
11/03/2018 7:39 μμ  
membership homepage


ΑπάντησηΠαράθεση
  
Εργάζεται

Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή

©2018 Foturion. An Interactive Photo Community

Share This

People Who Like Thisx

Loading...

People Who viewed ThisX

Θέλεις τα τελευταία νέα απο τον χώρο της φωτογραφίας
Απευθείας στο email σου;

Αν θέλεις επιλεγμένα φωτογραφικά νέα, συμβουλές και ενημερώσεις για τις φωτογραφικές μας αποστολές και δράσεις τότε καταχωρίσου δωρεάν στην ενημερωτική λίστα της Foturion!

E-mail:
Ονοματεπώνυμο
Δεν στέλνουμε ποτέ spam.
x

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ FOTURION

ή    

Forgot your details?

Create Account