Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι της δημιουργίας της Foturion είχαμε στο μυαλό μας να δημιουργήσουμε μία ποιοτική, curated φωτογραφική κοινότητα, κάτι που έλειπε από την Ελλάδα.

Μετά από δοκιμές, μια αλλαγή πλατφόρμας και 4 κύκλους ανάπτυξης, έχουμε πλέον φτάσει σε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο σε ότι αφορά την πλατφόρμα μας, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας.

Αυτή η προσπάθεια φτάνει σήμερα σε ένα τεράστιο κομβικό σημείο μιας και με μεγάλη χαρά μπορώ να ανακοινώσω το εξής:

Η Πλατφόρμα της Foturion έχει πλέον λάβει μια σημαντική χρηματοδότηση που εξασφαλίζει το μέλλον της και θα της επιτρέψει να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα έχει άμεσα και ορατά οφέλη για τα μέλη μας.

Το πρώτο από αυτά που ξεκινάει άμεσα είναι πλέον η ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή με πλήρες προφίλ και απεριόριστο αριθμό upload φωτογραφιών!

Έτσι, πλέον ο κάθε ένας θα μπορεί να δημιουργεί ένα προσωπικό προφίλ και να ανεβάζει φωτογραφίες του, τόσο για να τις προβάλλει, όσο και για να αλληλεπιδράσει με άλλα μέλη της κοινότητας.

Κάπου εδώ να αναφέρω ότι τα 25,00/έτος για την συνδρομή Foturion PLUS δεν είχαν σαν σκοπό το κέρδος παρά μόνο την κάλυψη των συνεχόμενα αυξανόμενων εξόδων σε υποδομή, φιλοξενία και υποστήριξη της κοινότητας.

Με την χρηματοδότηση που έχουμε λάβει, πλέον η  οικονομική συνδρομή των μελών δεν είναι απαραίτητη. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις εγγραφή και να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις δυνατότητες προβολής και διάδρασης που σου δίνει η κοινότητα μας.

Επιπλέον, θα μπορείς να λαμβάνεις μέρος στα δρώμενα, τις φωτογραφικές αποστολές αλλά και πολλές άλλες δράσεις που θα ξεκινήσουν να γίνονται στο άμεσο μέλλον.

Για αυτό το λόγο σε προσκαλώ να γίνεις σήμερα και εσύ μέλος, και να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που σου δίνει η Foturion, δωρεάν.

ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΝ FOTURION ΔΩΡΕΑΝ

Με Εκτίμηση
Stratos Agiani

Foturion CEO

0 ΣΧΟΛΙΑ

Πες την άποψη σου!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

©2018 Foturion. An Interactive Photo Community

Share This

People Who Like Thisx

Loading...

People Who viewed ThisX

Θέλεις Φωτογραφικά νέα απευθείας στο email σου;
Μπές στο μυστικό Newsletter!

Καταχωρίσου δωρεάν στο μυστικό μας newsletter για επιλεγμένα φωτογραφικά νέα, και ενημερώσεις για τις φωτογραφικές μας δράσεις.

E-mail:
Ονοματεπώνυμο
Δεν στέλνουμε ποτέ spam.
x

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ FOTURION

ή    

Forgot your details?

Create Account